Live tekenen op fashion event

In het najaar was ik op ‘Grand Teken Tour’, van Groningen tot aan Den Bosch en Noord-Limburg. Ik reed het hele land door om voor Van Arendonk schoenen live illustraties te maken. Met acht filialen was het een behoorlijke klus, maar wel een leuke! Ik heb veel mensen blij gemaakt met een persoonlijk portret. Met ruim 150 portretten sloot ik het live tekenen af in Arnhem. 

Vijf redenen voor een live illustrator op jouw event

  • Een leuke verrassing, want een tekenaar in een winkel verwacht je niet! 
  • Een persoonlijk portret verdwijnt niet zomaar in de prullenbak, een folder wel. Zo blijft jouw merk regelmatig zichtbaar, als het portret aan de muur hangt. Mooie ‘sluikreclame’!
  • Ook als klanten zich niet laten tekenen, blijven ze langer in de winkel plakken. Zo had ik regelmatig mensen die over mijn schouders heen bleven kijken.
  • Kinderen vinden een live illustrator interessant! Zo portretteerde ik de afgelopen weken regelmatig kinderen; ideaal want zo hadden de ouders even hun handen vrij om schoenen te passen.
  • Tot slot: een live portret laten maken, duurt niet heel lang. Slechts tien minuten van je tijd. Dus de drempel is laag!

Some More Cool Projects