Feestelijke opening: Atelier Haarlem Noord

“Ik werk vandaag in mijn atelier'”

Eigenlijk vier ik nooit echt iets, ook mijn verjaardag niet. Iets met ongemak, hoge verwachtingen en in de belangstelling staan. Maar omdat Kiki, mijn ateliergenoot, wel van ‘dingen vieren’ houdt, prikten we een datum voor de officiële opening van ons atelier. Zij nodigde familie en vrienden uit.

“Ik werk vandaag in mijn atelier!”
Dat klinkt lekker zeg.

Ik dus niet. 

Tot het laatste moment. Een week voor de opening appte ik toch wat rond en postte nog wat berichten. Toch wel leuk. Je raadt het al: de opening was een succes. Trots zijn op wat je hebt. Delen en vieren! Iets wat ik vaker ga doen.

Wat zo fijn is aan dit atelier? Al onze spullen smelten hier samen, ze komen opeens tot hun recht. Pennetjes, papier, inkt, verf, (kunst)boeken. Samen hebben we meer. Niet alleen qua materiaal, maar ook de kennis en de inspiratie die we delen. Het is een heerlijke plek geworden!

Naast mijn opdrachten die ik maak in het atelier, heb ik hier nu ook de ruimte om weer te experimenteren met nieuwe technieken, en mijn etspers vaker te gebruiken. Ook heb ik leuke plannen voor nieuwe workshops en cursussen waar ik momenteel aan werk. Kiki geeft trouwens te gekke workshops en knutsel- en tekenlessen aan kinderen van 4 t/m 13 jaar.

Kom je een keer kijken in ons atelier in Haarlem? Altijd welkom.

Liefs

Femke

Some More Cool Projects