Live tekenaar op bruiloft

Live tekenaar op jouw bruiloft, event of promotie

laat bijzondere momenten vastleggen 

in illustraties

Wil jij een uniek aandenken aan jouw bruiloft, (zakelijk) event of promotie? Met oog voor detail maak ik als live tekenaar snelle schetsen en pentekeningen van mooie momenten op de dag. Dit zijn voornamelijk snelle sfeerimpressie in inkt en aquarel. Zo geef ik een unieke en persoonlijke touch aan de dag. Een geweldige manier om de dag extra bijzonder en memorabel te maken! Ben je benieuwd of ik dat ook bij jou kan doen?

 

Live tekenen bruiloft Vinkeveen

Wat voegt een live tekenaar toe aan jouw dag?

  • entertainment
  • interactie
  • een artistieke sfeer
  • een unieke herinnering

Reviews

mooie woorden

als live tekenaar op jouw CEREMONIE, event of PROMOTIE

Je kunt mij inhuren als live tekenaar voor verschillende doeleinden.  Denk bijvoorbeeld aan een trouwceremonie of zakelijk diner, maar daarnaast illustreer ik met net zoveel gemak op bedrijfsfeesten of – jubilea. 

Als kunstenaar kijk ik naar de sfeer en omgeving, en ook kenmerken en persoonlijkheid van mensen. Zo krijg je unieke en gepersonaliseerde tekeningen van jouw dag. Samen bepalen we van welke momenten ik illustraties maak.  

Bruiloft

Live tekenen op jouw bruiloft. Mooie sfeerimpressies in pentekeningen. Varierend van drie uur tot de hele dag. Ik maak illustraties van de ceremonie, de trouwlocatie, de borrel, het trouwboeket, de gasten. Samen kunnen we bekijken welke momenten jullie het leukst vinden om te laten tekenen.

Promoties

Het behalen van een doctoraal of een pHd is een bijzondere mijlpaal. Vaak mogen er tijdens de verdediging geen foto's gemaakt worden. Maar het laten maken van een tekening, dat kan wel! Ik maak de tekening ter plekke - de pentekening staat meestal binnen een half uur - daarna neem ik nog even de tijd om de tekening af te maken in kleur. Je ontvangt de tekening nog op dezelfde dag. Superleuk om cadeau te geven of natuurlijk om jezelf cadeau te doen.

Events

Ben je als bedrijf op zoek naar een live tekenaar? Bijvoorbeeld bij een bedrijfsfeest, jubileum of productlancering? Het live tekenen van de dag of avond, laat vaak een blijvende indruk achter bij gasten, klanten of personeel. Daarnaast kun je de sfeerimpressies van het event ook later gebruiken in je bedrijfscommunicatie. En ook het live portretteren van je gasten kan goed een idee zijn.

Live portret tekenen

Wil jij een blijvende herinnering van de bruiloft aan je gasten meegeven? Dan is het live laten portretteren van jouw bruidsgasten een leuke optie! Gasten schuiven gezellig bij mij aan. Ik teken in ongeveer tien minuten een koppel na. Een soort van photobooth, maar dan handgetekend. Mijn stijl omschrijft zich als luchtig, speels en realistisch. 

Gepersonaliseerd papier

Om de tekening te personaliseren, is er de optie om van tevoren het tekenpapier te drukken met trouwlogo, -datum, en/of namen. Ik hang de tekeningen op aan een lijntje bij mijn tekenbooth, zodat iedereen de illustraties kan zien. Dit zorgt ook voor leuke momenten onderling! Aan het eind van de dag of avond krijgt iedereen zijn portretje mee naar huis. Een mooi aandenken aan de dag en een blijvende herinnering! 

Meer weten over mijn werk als live tekenaar?

Stuur me een berichtje en laat alvast weten waar en wanneer de bruiloft, het (bedrijfs)feest of (zakelijk) event is. Dan kunnen we eventueel een (video)gesprek inplannen en vertel ik je alles over mijn manier van werken!