Een fotograaf, videograaf én live tekenaar

Twee fotografen, een videograaf én een live tekenaar: een ding is zeker, dit bruidspaar heeft hun bruiloft goed laten vastleggen. Familie en vrienden nodigden me uit om als cadeau live te komen tekenen op de trouwerij in Ridderkerk. Een mooie verrassing dus, die goed werd ontvangen!

Zo tekende ik de aankomst van het bruidspaar, de uitgebreide fotoshoot, en de ceremonie met muziek van een harpiste, prachtig! Na drieënhalf uur en negen tekeningen verder, vertrok ik weer richting Haarlem. Ik ontving later onderstaande review en reactie van het bruidspaar. Wat een dankbaar en persoonlijk werk is het live tekenen op een bruiloft!  


“We willen je nog bedanken voor de prachtige tekeningen die je hebt gemaakt. Het was een gigantische verrassing.”

— Geeske en Dirk, de bruid

Some More Cool Projects