Live tekenen op stadhuis Rotterdam

Live tekenen in stadhuis Rotterdam

Als live tekenaar kom je nog eens ergens. Zo kwam ik afgelopen week in het prachtige stadhuis van Rotterdam, om een sfeerimpressie te maken van een bruiloft. De dag begint in de statige zaal van het stadhuis. Met mijn Sailor Fude de Mannen pen gevuld met sepia inkt, teken ik de gehele setting in snelle lijnen. Met gevoel voor de belangrijkste details. Als de pentekening staat, voeg ik nog wat kleur met aquarel toe.

Op een bruiloft in Rotterdam legde ik als live illustrator de ceremomie vast in pentekeningen.

Ook de pianist zet ik er nog even op. Als de getuigen tekenen, zet hij in. Hij past bij het verhaal van deze dag, zo sfeerbepalend. Ook het moment dat het bijna getrouwde stel tegenover elkaar staat en lieve woorden tegen elkaar zeggen, leg ik vast. Helaas geen foto van kunnen maken. De dag vervolgt zich met een gezellige borrel in het prachtige Schielandshuis en ook daar teken ik de borrelende mensen, en de twee bruidsmeisjes.

Tien kleurrijke illustraties later, pak ik het geheel mooi in en blijf nog even totdat het bruidspaar de tekeningen in ontvangst neemt. Een prachtig gezamenlijk cadeau van de familie. Zo te zien zijn ze er blij mee! Wil jij ook een live tekenaar laten komen? Lees dan hier meer.
Tien illustraties later

Ook bij jou live tekenen?

Tekeningen van de dag: dat is weer eens iets anders dan foto’s! Heb jij binnenkort ook een bruiloft, (bedrijfs)feest of (zakelijk) event? Of een ander bijzonder moment om te vieren? Dan kan ik ook daarvan live verslag komen doen! Na afloop ontvang je direct de tekeningen.

Meer over live tekenen

Some More Cool Projects