Als live tekenaar op 35-jarig jubileum

Als live tekenaar tekende ik op boerderij De Stadshoeve in Zunderdorp. Dat deed ik op een 35-jarig trouwjubileum. Wat een feestje! Al je familie, vrienden en geliefden bij elkaar: dat is toch het grootste en mooiste cadeau! Maar wat als je dan toch wat wil geven? De vriendengroep van dit echtpaar koos voor een persoonlijk cadeau: een live tekenaar! 

live event illustrator

Snelle impressies in pen en aquarel

En zo maakte ik in mijn zelfgemaakte leporello (een tot panorama uitklapbaar schetsboek), meerdere snelle impressies in pen en aquarel. Ik teken het uitzicht op Ransdorp in de verte, wel snel, want in mijn linker ooghoek zie ik een leuke groep borrelende gasten staan die zeker niet mogen ontbreken.

Terwijl de gasten inmiddels aan een lange tafel zitten, start ik met de laatste tekening. Tussen de geamuseerde vrienden en familie, pizzapunten en af en toe een speech, scharrelen de kippen vrolijk rond in het stro. Even gaat het licht uit. Een onweersbui breekt vlak boven Zunderdorp los. Dat is het leuke van live tekenen, rekening houden met alle elementen!   

Ook bij jou live tekenen?

Tekeningen van de dag: dat is weer eens iets anders dan foto’s! Heb jij binnenkort ook een bruiloft, (bedrijfs)feest of (zakelijk) event? Of een ander bijzonder moment om te vieren? Dan kan ik ook daarvan live verslag komen doen! Na afloop ontvang je direct de tekeningen.

Aan het werk als live Illustrator

Some More Cool Projects