Huisportret van modebedrijf Rinsma

Huisportret van modebedrijf Rinsma

Voor het 135 jarig jubileum van de modewinkel Rinsma, tekende ik het winkelpand in het Friese Gorredijk. Een pand dat in de loop der jaren is uitgebreid, maar waar de familie dus wel ruim een eeuw geleden ooit begon met het ondernemerschap. Een hele historie dus. Om dit te vieren, kreeg de nieuwe generatie directie, dit ‘huisportret’ van mijn hand. Scroll naar beneden voor meer details.

huisportret bedrijfspand

Voeg je koptekst hier toe

Bij het tekenen van winkelpanden en huisportretten houd ik rekening met de details. Zoals hieronder te zien, is de etalage in detail getekend. Zo breng ik de sfeer over. Dat doe ik trouwens ook voor huisportretten. Een bakfiets voor de deur? Een kat voor de vensterbank? Of de boom juist wat kleiner? Dat kan allemaal!

https://youtube.com/shorts/34RiBZECCVk?feature=share

Voeg je koptekst hier toe

Some More Cool Projects