Live tekenen op bruiloft in Vinkeveen

Live tekenen op een bruiloft. Wat is dat toch leuk! Vorige week deed ik dat bij Tuinhotel Tralala in Vinkeveen. Kleurrijke caravans, een weelderige bloemenzee en een festivaltent. Het leek Alice in Wonderland wel. Een lust voor mijn tekenaarsoog! 

live tekenen op de ceremonie

Tekeningen als huwelijkscadeau

Ik maak kennis met de ooms en tantes die het live tekenen op de bruiloft cadeau geven aan het bruidspaar. Niet te lang. Mijn oog vangt namelijk een leuk beeld dat ik wil tekenen. Snel zet ik de eerste lijnen, even warmdraaien.

Ruim drie uur later ben ik tien tekeningen verder. Kleurrijke illustraties op A4. Na afloop krijgt het sprankelende bruidspaar de tekeningen in een mapje overhandigd. Het ja-woord, de champagne-glazen en proostende gasten, het zoontje dat van zijn ijsje geniet. De illustraties vertellen het verhaal van deze dag.

Live tekenen op jouw bruiloft, jubileum of evenement?

Herinnering op een tekening

Voor het bruidspaar was ik, gelukkig een welkome, ‘mystery guest’. Waar ik meestal ‘sneaky’ mensen probeer te tekenen, kon ik dat deze keer zonder gene doen. Natuurlijk op de achtergrond, want in de spotlights sta ik als live tekenaar niet. Mijn tekeningen echter, zullen de herinneringen aan deze dag nog lang warm houden. Een eer. Dat smaakt naar meer.

Persoonlijke en unieke illustraties

Live tekenen bruiloft Vinkeveen

Tekeningen van de dag: dat is weer eens iets anders dan foto’s! Heb jij binnenkort ook een bruiloft? Feest of event? Of een ander bijzonder moment om te vieren? Dan kan ik ook daarvan live verslag komen doen! Na afloop ontvang je direct de tekeningen. 

Some More Cool Projects