Een terugblik op 2023

Illustrator Haarlem

De Pen van Fem groeit! Ik sluit 2022 dan ook knallend af, want dit was het beste jaar ooit. Hoe fijn is dat. Het was het jaar waar ik veel nieuwe dingen ondernam. Zoals het geven van verschillende tekencursussen en -workshops, ik stond voor het eerst op een markt, de Spaarndamse Kunstmarkt en deed mee aan een verkoopexpositie voor Oekraïne. Verder maakte ik 15 huisportretten in pen en 35 huisportretten in kleur. Ook verkocht ik een aantal van mijn lino’s in mijn webshop. Tot slot maakte ik nog twee keer een verslag van de dag. En dat met de beperkte tijd die ik heb. Trots op mezelf, dat ben ik! 

Ik kijk ook uit naar het nieuwe jaar. Waar ik veel nieuwe plannen voor heb met De Pen van Fem. Zo geef ik in februari 2023 mijn allereerste workshop ‘Huisportret tekenen’. Dat belooft een gezellige ochtend/middag te worden. Ook wil ik vaker als live-tekenaar aan de slag bij bruiloften en/of evenementen. En als klap op de vuurpijl ga ik eerste stappen zetten om een eigen atelier te huren. Verder blijf ik doorgaan met de vele mooie huizen en portretten die ik in opdracht mag tekenen. 

Voor nu zeg ik fijne feestdagen en een goed nieuwjaar! 

Some More Cool Projects