Live tekening bij de RAI

Live tekenaar op jouw event?

Live tekeningen van jouw event?

Hoe gaat dat in zijn werk?

Uniek aandenken

Soms wil je naast een fotograaf die de dag vastlegt, nog een andere manier om de sfeer van een event vast te leggen. Dan is een live tekenaar een mooie aanvulling met een uniek aandenken.

Live ervaring

Waar een zakelijk tekenaar de inhoud van events vastlegt, teken ik juist de sfeer. Dus illustraties van interessante sprekers, ronde-tafelsessies, lunches, diners of teambuilding. Jouw dag vat ik samen in aansprekende illustraties.

Voor iedere gelegenheid

De live illustraties vormen een blijvend, tastbaar aandenken aan events of bijzondere gelegenheden. Zo kun je de tekeningen later gebruiken als terugblik op de dag voor jouw klant in je communicatie , of op je social media.

Live tekenaar op jouw event:

illustraties van speeches, diners en meetings

Reportage illustraties van jouw event?

Wil je graag dat ik live kom tekenen op jouw event, bedrijfsfeest of conferentie? Leuk! Stuur me dan een mail met daarin de datum en de locatie. Dan kijk ik of ik kan, en kunnen we vervolgens een belafspraak inplannen en maak ik een offerte op maat.

Tot dan! 

FAQ's

Een logische vraag! Je kent de welbekende fotoreportages wel; ik maak dus ook reportages, maar dan in illustraties. Dat houdt in dat ik met mijn mobiele tekentafel rondloop en mooie of interessante momenten vastleg in pentekeningen. 

Als kunstenaar heb ik uiteraard oog voor mooie composities en beelden, dus dat kun je aan mij toevertrouwen. Maar de onderwerpen kunnen we uiteraard van tevoren bespreken. Wil je bijvoorbeeld de focus op degene die de speech geeft of heb je liever dat ik het publiek teken? 

Dat kan. Ik kan bijvoorbeeld eerst een illustratie van een belangrijk moment maken, en mijzelf daarna installeren om portretten te maken. Het is echter niet handig om tussen het portretteren door nog andere live illustraties te maken.

Lees hier meer over portrettekenen.

Jazeker, alle tekeningen maak ik ter plekke af. Aan het einde van de dag ontvang je deze in een mooie map. Wil je één of meerdere tekening(en) direct laten inlijsten, dan kan dat ook. Dit is van tevoren bespreekbaar.

Reken maar! Je kunt me ook boeken voor bijvoorbeeld bruiloften, promoties, trouw- of bedrijfsjubilea, bijzondere diners.

Dat kan! Ik kan alle illustraties die ik op de dag maak, combineren tot één groot kunstwerk. Dan neem ik de illustraties mee naar huis om ze in te scannen en voeg ik eventueel nog wat extra tekeningen toe op basis van foto’s. Dan ontvang je daarna een mooi digitaal ontwerp. Vraag gerust om een offerte.

De tekeningen die ik op de dag maak, kun je later gebruiken in een nieuwsbrief of voor social media. Dit als terugblik op de dag. 

Wil je de illustraties commercieel gebruiken? Dan overleg ik dit graag van tevoren.