Live portret tekenen

Live portret tekenen?

Hoe gaat dat in zijn werk?

Uniek aandenken

Terwijl je gasten genieten van het feest, creëer ik live portretten. Een soort van photobooth, maar dan getekend. Elk portret is uniek en vangt de uitstraling van jouw gasten.

Directe verrassing

Na tien minuten kort te poseren, heeft jouw gast een origineel met de handgetekend portret klaar. En daarmee een te gekke leuke herinnering aan de dag!

Voor iedere gelegenheid

Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, event of feest, als live tekenaar pas ik me moeiteloos aan en ben ik een artistieke toevoeging aan jouw dag of avond.

een live tekenaar

op jouw bruiloft, jubileum of

event?

Live portret tekenen op bruiloft of event

Wat kost dat ? 

  • Vanaf drie uur : €550,- excl. 9% BTW
  • Bijboeken?  €125,- excl. 9% BTW per uur
  • Excl. reistijd- en kosten (vanuit Haarlem)

Nieuwsgierig? Stuur me geheel vrijblijvend een mail, met daarin de datum, en het aantal uur dat ik kom portrettekenen. Dan kijk ik of ik kan en maak ik een offerte op maat.

als live tekenaar portretten tekenen op bruiloft

FAQ's

Met één portret ben ik ongeveer 10 minuten bezig; dat is dan één persoon. Ik kan ook koppels tekenen. Dan ben ik 15 a 20 minuten bezig.

Dat is natuurlijk afhankelijk van het aantal gasten. Maar reken maar uit: gemiddeld maak ik 4 a 5 dubbelportretten (koppels) per uur. Maar ik ben uiteraard geen machine, moet tussendoor even wat drinken, toiletteren of een korte pauze houden.

De charme van een live illustrator is dat portretten live worden getekend. Dus daar ligt altijd mijn voorkeur. Maar, het kan zijn dat belangrijke mensen zoals getuigen of ceremoniemeester(s), op de dag geen tijd hebben om te poseren. Dan kan ik ze van een foto tekenen.

Wil je achteraf een bedankje sturen aan de gasten? Dan maak ik portretten vanuit huis op basis van foto’s. Vraag naar de mogelijkheden.

Ik voel me het meest comfortabel met inkt en aquarel. Maar mocht je andere wensen hebben, dan is dat altijd bespreekbaar.

Dat kan. Bijvoorbeeld om op die manier meer portretten te laten maken. Ik werk nauw samen met een kunstenares die ongeveer dezelfde stijl heeft. Vraag naar de mogelijkheden.

Het komt in de buurt, maar het blijven uiteraard echte impressies. Verwacht in tien minuten geen volledig uitgewerkt portret. Het is echt een snelle schets, die je helpt herinneren aan een speciale dag.

Ja, dat kan. Ik kan van tevoren het papier laten bedrukken met bijvoorbeeld een (bedrijfs)logo, de (trouw)datum of namen van het bruidspaar. Mooie sluikreclame voor bedrijfsevents of juist een geweldige herinnering aan een bruiloft of ander feest. 

Kan ik iets voor je (be)tekenen?

Stuur me dan een mailtje met de locatie en datum waarop je me wilt boeken. Dan kom ik zsm bij je terug!